Monday, 30 May 2011

1st Giveaway by RedRidingBow

1st Giveaway by RedRidingBow
assalamualaikum velogers sekalian







haaa sangat chumil tak ini beg
first time huda tengok je cair beb
apa lagi huda pun cepat-cepat la nak join this GA
GA nie memang sangat cool la
hadiahnya pun memang terbaeeeeekkk wokkk

kalau la huda menang memang tak tidur malam la jawabnye
tidur pun dengan this cute beg
*dreaming
fyi,RED RIDING BOW memang menyediakan beg-beg yang chumil 
maksud huda hand made bags
tak percaya follow la blog beliau

kalau korang nak tau mengenai this GA

SELAMAT MENCUBA SEMUA

4 comments:

hanumi ezzaty said...

crius huda..aq tgk beg tu p0n
da mle cair..cute gle beg tu..
=D

princess pink said...

2 la pasal..nk sgt beg 2..ang p tgk kt owner punye blog..mmg cantek2

Redbloodsnow said...

eeee comel giler lah hbeg warna kuning tuh. berknan ler plak. wehh, adik yg comel lote, good luck kak zie ucapkan ek :)

princess pink said...

tq k.zie :)