Tuesday, 10 May 2011

finally!yipppiiiiii

salam peeps
hawayu today?

mood : hepy sgt ^_^

mesti korang nak tau kan kenapa aku hepi
aku dah dapat apa yang aku impikan selama nie
nak tau ape dia?


korang nak tau tak apa ada dalam box nie
korang mesti dah tau kan
so sape-sape yang tak tau nie meh sini aku tunjuk kan

tadaaaaaaaaaaaaaaa


weeeeeeeeeeee
happy nye dapat jugak apa yang aku impikan selama ni



tq for someone yang telah belanja aku jam nie
love youuuuuuuuuuuu lah

p/s : mood baik ini hari goyang goyang sikit 




2 comments:

Dreamy Girls said...

gle dasyat baru je tulis terus dapat jam tu..hehe jam lama wana pink tu jual la sama saya :)haha

princess pink said...

xbuley..werkkkkkk