Saturday, 16 July 2011

baru belajar

cupcakes
assalamualaikum semua

suda lame tidak berbelog
bukan tak nak update tapi buat masa sekarang teramat la busy
wahhh suda macam businesswoman pulak kan
kepada yang ada ajak pergi gath sorry guys huda memang tak dapat nak pergi
bukan huda sombong tapi ada benda yang tak dapat dielakkan

kepada yang sudi follow tue
tq bebanyak okey
love u guys

bila dah balik kampung nie mesti la dapat on9 free 
lepas tue ajak my sis buat cupcakes
memang kelakar habis la kalau tengok cupcakes yang tak jadi
tapi rasa malu pulak nak upload kat sini
so huda upload mana yang ok je


walaupun ada yang cakap kek nie macam tak naik habis
tapi rasa dia hanya yang rasa saje yang tahu
*puji diri sendri sebab tak ada sapa nak puji

untuk pengetahuan semua nie first time tau huda buat cup cakes
anak-anak buah semua suka
*puji lagi

tak nak la upload pic bebanyak kek tak cantik

p/s : tq for reading

5 comments:

nurulshahairy said...

hihi..pz ni ley meniage lak

princess pink said...

buat makan sendiri bole la..

Sabrina said...

mokcik ..kang akak ajar buat eh..tapi bayaran seminit 50 hinggit..hahahha

Sabrina said...

pasni ai ajaq you k babeh....

princess pink said...

baik oppa..
;p