Tuesday, 31 May 2011

MALAYSIA'S NEXT TOP FEMALE BLOGGER 2011 BY SANDRA AZWAN



assalamualaikum semua

actually huda tak confident langsung nak masuk contest nie
saja nk try mana la tau dapat menarik hati sandraazwan
berangan la k0 huda
*lempang laju-laju 

1) Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)
alkisah bl0g nie ditubuhkan masa huda praktikal di Tm Point
adalah salah seorang staff TM suruh huda buat blog nie
s0 dengan rasmi nye tercipta la bl0g yang tak seberapa nie
kadang-kadang kalau ada masa huda akan update bl0g jela
kalau rajin sehari 3 entry huda buat
kalau malas seminggu 2 3 entry
selama nie yang jadi followers pun kawan-kawan je
maklum la huda nie tak sefamous sandra azwan fatin liyana jejari runcing
bak kata orang jawa huda nie macam budak kampung yang baru celik it

2) What is your personal style?

huda nie seorang yang simple je
tak mengikut trend sangat
pakai apa yang mampu huda beli
*walaupun dalam hati tu teringin sangat nak bergaya macam orang lain

3) A picture of you in one of your favorite outfits:


4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?

mungkin ya mungkin tidak..
ini lah masa nya huda nak orang lain tau tentang kehidupan huda
orang akan kenal huda 
sebenarnya cita-cita huda nak jadi model
wahhh berangan la ko huda
b0dy pun tak cantik
lari tajuk pulak kan
emm 
i`m the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?
kenapa ye??
mungkin dengan cara nie jela huda dapat kejar cita-cita huda tu

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because?

kerana dengan membaca karya beliau la 
huda dapat kenal beliau nie seorang yang macam mana
dari sini jugak la huda tau mengenai 
fashion
trend terkini & more
bagi huda sandra azwan memang seorang yang kreatif

to sandra azwan :
*good luck in whatever u do
*hepy sangat dapat kenal dengan awak
*tak menang pun tak pe tp huda bangga sangat dapat join contest nie


*muka bangga dapat join contest nie

2 comments:

SANDRA AZWAN said...

Comelnye muka kucing tu..hehe

Huda, terima kasih yer...;-)

princess pink said...

tq sandra
:)