Thursday, 2 June 2011

bau keti...


assalamualaikum
apa kabo kome?
hahahaha

(sumber google image)

taju0k entry entah pahape kan
actually korang pernah tak bau ketiak orang lain
or ketiak korang sendiri

actually hari tu huda pergi la shopping 
tengah belek-belek baju 
tetibe ada lak bau yang kurang enak
huda pun selambe jela cakap kekuat
mase tu dengan kawan
"eeee bau ape busuk nie"
*sambil bau ketiak sendiri

kawan huda pun apa lagi dia cubit la huda
huda pun pelik kenapa la tetibe cubit kita
dia jeling-jeling dekat belakang huda
huda pun toleh la belakang 
tengok-tengok ada  la sorang hamba Allah nie
haishhh huda punye la tak tahan bau dia
macam mana la member dia tu boleh tahan dengan bau dia
huda bau pun naik pening
tak pasal-pasal dapat d0sa free kutuk orang kat sini kan

bukan nak kata ketiak orang je busuk
ketiak diri sendiri pun busuk jugak
huhuhuhu

kalau korang nak tahu
huda suka pakai nie


memang la nie for men
tapi bau dia tu buat huda tertarik nak pakai
wangggiiiiiiiiiiiii
tahan lama pulak tu
kalau tak mandi sehari pun still ada lagi bau dia
hehehhehe
*macam pernah je kan

apa-apa pun guna la deodorant 
untuk mengelak kan orang lain pengsan dengan bau anda

peace yawww..

2 comments:

Redbloodsnow said...

erkss...kalau akak. sure termuntah di situ. camne lah org camtu tak reti nk jg kebersihan diri ek..hemprhh

princess pink said...

taw xpe :)