Wednesday, 8 June 2011

kenapa manusia suka menghina kelemahan seseorang????

TO My Hater
assalamualaikum semua

*entry ini ad unsur-unsur yang agak terlebey aja harap maklum
mood harinie memang tak berapa nak okey 

korang pernah tak kena ejek atau dalam bhse jerman nye kena kutok
mesti pernah kannnn



A : ehh kenapa aku tengok hidung kan macam jambu ek
B : memang idong aku macam nie dari dulu
A : cube kau tgk idong ak mancung macam salman khan
B : $#%&*#

kenapa orang lain suka bangga dengan kelebihan diri mereka?
diorang tak tau ke bila-bila je anugerah tu Allah bole amek balik

 walaupun mata aku besar macam ikan 

*sumber google image

walaupun hidung aku macam jambu kembang semangkuk

*sumber google image

dan walaupun taik lalat bersepah kat muka aku
*aku tak tau la muka aku nie toilet lalat ke pe
aahhhhhhhh itu semua tak penting
yang penting aku masih bole melihat
aku masih bole bernafas
aku bersyukur sangat dgn anugerah Allah nie

korang yang selalu mengutuk aku tu
diri korang suda perfect sangat ke?
ada perfect macam muka nie

*sumber google image

*sumber google image

tak ada kan
so bawak-bawak la mengucap yee

p/s : selamat maju jaya to u my hater

2 comments:

msredcheesecake said...

PRINCESS PINK,
BIAR JE DIA ORG TU..LAGI LAYAN LAGI MENGADA KANG.DIA ORANG TU PUN IDUNG BUKANNYE CUN SGT..BIAR JE...

princess pink said...

ase down sgt..
xconfident lgsg da..
:(