Saturday, 27 August 2011

jangan buat aku angen !

BENGANG
assalamualaikum

okey sekarang nie mood tengah bengang + nak maki orang
sebab ???
sebab ada orang duk call-call aku n tanya mana aku dapat nombor fon aku
giler ke hape call orang lepas tuh tanya orang macam tuh 
shitt btol la
rasa nak maki je
nak kata bodoh tak bodoh

(sumber google image)

eeee entah la
sabar jelah bulan puase nie

yang aku heran dia cakap HP dia hilang
n dia nak tuduh aku pulak ambil HP dia
yang pelik nye HP dia hilang pagi tadi
dia duk sabah n aku kat PERAK 
n tak kan lah aku datang sabah nak curik Hp dia tuhh
tak kan lah aku bodoh nak guna nombor dia kalau aku ambil HP dia tuhhh
aku pun terkebulor nak curi Hp org

bangang punye orang
aku dah guna nombor nie dekat 2 tahun dah la bangang !

kalau nak sim card  pergi la DG center ke
ceruk mana la kau duk sampai tak boleh nak fikir logik
gerammmmmmmm je aku 

p/s : mood tak tentu arah

1 comment:

nurulshahairy said...

haha, gile je org 2.. xlogik lngsong..