Tuesday, 3 May 2011

nak tunang!nak tunang!

salam peeps
1stly aku nak ucapkan ribuan terima kasih bcoz of follow or baca my blog
weeeeeeee  ^_^

mood : tak berapa nak sihat *demam manja gitu lor

engagement?
hahahahaha
mimpi la ko
wey aku nak cerita
*wahhh macam gangster pulak kan
aku rasa dah tak sabar-sabar nak bertunang
best woooooo
tambahan kalau dah kahwin i mean nikah la
nanti korang pikir lain pulok
super duper best lah kan
namun begitu

mungkin hanya igauan aku
maybe lambat lagi aku nak bertunang
sedih lor

yang penting aku dah berangan nak baju macam mana
mini pelamin macam mana
wahhhhh glamer ko

see this

(sumber google image)
cantik engko

haaa hamek nieh

(sumber google image)

baju pulak tak ada yang mengikut taste aku kat google image
huhuhuhu

apa-apa pun ajal jodoh pertemuan Allah yang tentukan

p/s : tq for reading this

4 comments:

msredcheesecake said...

Princess pink,
Muda lagi....tak yah kot tunang cepat2.kumpul pengalan dulu supaya lebih matang dari semalam.kekal kawen ni susah.....

Msred follow k...

princess pink said...

tq coz follow ye..huhu

sesaje je gatal2 tulih entry mcm nie bosan2..
tgk kwn2 kawen ase sonok je..hehe

Dreamy Girls said...

wow! cepat la tunang syg..saya xsabar nak mkn nc kenduri ni..tapaware banyak kat ruma ni..saya mau tapaw banyak2 hehe

princess pink said...

hampeh ang eva..ak kwen ang kne tlg bsoh pinggan..haha